Rehabilitering av borettslag

12 stk 4-mannsboliger i Namsos. Etterisolering av yttervegger, nye vinuder og balkongdører og nytt yttertak. Det oppføres nye balkonger. Samarbeidspartnere på prosjektet er blant annet NTE Elektro AS, Børstad Blikk AS og Berre Nielsen AS.

Les mer

Ny bolig

Bolig oppført i perioden 2016-2017 (totalentreprise med prosjekteringsansvar). Bolig har et moderne utrykk og er innrammet blant flott natur.

Les mer

Tilbygg og ombygging av bolig

Dette er et spennende og omfattende prosjekt som omfatter tilbygg og ombygging av eksisterende bygg i Namsos. Prosjektet ble påbegynt vinteren 2017. Det ble bygd blant annet et nytt tilbygg med carport, inngangsparti med trapper, stue og to balkonger. Et annet tilbygg med soverom, bad, garderobe og hall. Nytt taktekke med etterisolering av himling i […]

Les mer

Ny hytte

Hytta ble oppført i 2015 ved Otterøy. Flott hytte med 180 graders utsikt mot fjorden. Hytta er designet etter NOA Byggdesign av Arkitekt Blom. På dette prosjektet ble helikopter benyttet til å transportere materialer. Hyttemagasinet har en reportasje om hytta som kan leses her:  

Les mer

Rehabilitering av Vemundvik kirke

Prosjektet gikk i perioden 2010-2012 og omfattet blant annet restaurering av vinduer, utviding av koret, bygging av rampe, ombygging av prekestol og alterring. I tillegg ble gulv, fasader og tak restaurert. Det ble bygd et nytt inngangsparti.

Les mer