Har du tanker om å bygge noe?

Vi bistår med å fullføre prosjektet ditt fra idé og tegnebord, til du setter nøkkelen i døra. Vi tar de fleste typer oppdrag som nybygg, tilbygg, påbygg og fasadeendringer, samt renovering, og totalentrepriser. Vi tar på oss prosjekter for både private kunder og næringsliv.

Vi utfører asbestsanering

Byggplanlegging

Vi tegner og prosjekterer dine ideer. Hvis prosjektet er søknadsberettiget så hjelper vi deg. En byggesøknad kan være omfattende og komplisert. Vi har erfaring og god kompetanse innenfor feltet noe som kan forenkle prosessen.

Les mer

Hus

Vi tegner gjerne boligen for deg. Vi løser byggeprosessen fra prosjektering til ferdigstillelse med egne kapasiteter og seriøse lokale samarbeidspartnere. Det vil gi deg som kunde en trygghet under strukturerte forhold.

Les mer

Hytter

Vi tilbyr ulike typer hytter. Hvis du ønsker en annen hytte en det vi presenterer så tegner vi den for deg.

Les mer

Tilbygg og rehabilitering

Ser du for deg et tilbygg til huset eller kanskje hytten? Ta kontakt med oss og la oss komme med råd og innspill. Vi har erfaring med ulike tilbygg og påbygg av varierte størrelser. Vi kan tilby prosjektering og utførelse av ulike tilbygg.

Les mer

Garasjer

Vi prosjekterer garasjen ut i fra dine skisser.

Les mer

Andre nybygg/ entrepriser

Byggmester Sjaastad har både oppført nye og rehabilitert næringsbygg og offentlige bygg.

Vi har god erfaring med profesjonelle entrepriser og forbrukerentrepriser. Her kan vi løse både prosjektering og utføring av arbeidet, samt koordinering av andre fagområder. I praksis så forholder kunden (byggherren) seg hovedsakelig kun til oss. Vi samarbeider med seriøse samarbeidspartnere som har lokal forankring i vårt område.

Les mer

Termografering og tetthetsmåling

Med utstyr for termografering og tetthetsmåling av boligen avdekker vi lekkasjer i huset, manglende eller feil montert isolasjon, feil ved fuktsperre og vindsperre. Utettheter mellom tak og vegg, rundt vinduer og dører er store strømslukere. I tillegg kan feil eller svakheter i konstruksjon, overflater eller bygningsdeler avdekkes. Vi kan komme med forslag til utbedringer, og bistå i utførelsen av dette. Med vårt termografikamera og tetthetsmålingsutstyr kan vi lett konstatere hvor lekkasjene er. Vi lager en rapport med bilder og beskrivelse. Du får også forslag til utbedringer.

Kjerneboring

Vi foretar kjerneboring i betong til for eksempel hulltaking for ventilasjon i kjeller, for rørlegging og elektriske installasjoner m.m.

Kontortjenester

Vi kan skanne og kopiere store formater og skrive ut digitale dokumenter, opp til størrelse A0 i bredden, og ubegrenset lengde. Vi ser gjerne at filene blir generert til PDF for å redusere mulighetene for feil.

  • Kopiering/utskrifter av dokumenter, tekniske tegninger, plakater/fotografier, A4 og A3 opp til A0
  • Ringinnbinding A4
  • Laminering A3 og A4
  • Digital lagring til USB