Vi tok oss en kjapp prat med en av tømrerne hos oss, Anders Hagen. Anders er en av de som har lengst fartstid i bedriften og har gode forutsetninger for å si litt om hverdagen.

Hvor lenge har du vært ansatt hos Byggmester Sjaastad og hvor utføres jobbene?

Jeg har vært ansatt siden juni 2008. Jeg startet som lærling i 2002 i en annen bedrift. Jobben utføres stort sett i nærområdet. Det er unntaksvis tilfeller der det er behov for overnatting.

Hvis du skal forklare en arbeidsdag med tre ord, hva sier du da?

Varierende, utfordrende og jeg får brukt meg selv på en god måte.

Hvilke sider av deg selv synes du at du får brukt i jobben din?

Jeg synes jeg får brukt mye kreativitet og man får være løsningsorientert. I tillegg får jeg brukt faget i bredt spekter av oppgaver.

Hva gir deg motivasjon på jobben?

Det må være det gode arbeidsmiljøet som skaper mest av motivasjonen. Jeg kan ikke se for meg en annen arbeidsplass. Jeg får et engasjement for å skape et godt resultat. Tilhørigheten er også viktig – ønsker at bedriften skal lykkes og gå bra.

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet?

Meget bra må jeg si. Det er et generelt godt samarbeid mellom ansatte. Det er også et bra samarbeid mellom tømrere og ledelsen.

Hvorfor mener du at man skal søke på stillingen som lyses ut nå?

For det første må man søke hvis man vil ha faglige utfordringer og varierte arbeidsoppgaver. Det er veldig bra verktøy- og utstyrspark her. Det er ordnede forhold og bra lønn. Godt arbeidsmiljø selvfølgelig og en grei gjeng å jobbe med.

 

Vi søker nå etter en dyktig tømrer. Se her